Birlikte elektrik dünya­sına yön
veri­yoruz


Yoğun sipariş tale­bini nasıl yönet­ti­ğimiz hakkında bilgi edinin.


Sizin için, sizinle

Kısaca ifade etmek gere­kirse, misyo­numuz insan­ların

yaşam­la­rını daha güvenli, daha temiz ve daha yaşa­na­bilir hale getirmek için sürdürülebilir ve fonk­si­yonel çözümler sunmaktır. İşte bu nedenle sloga­nımız: “Sizin için, sizinle”.

Sürdürülebilir bir gelecek

Daha güvenli ve daha temiz bir dünya haya­liyle elektrik altya­pı­la­rını yeni­li­yoruz. Ekip­le­rimiz, dünya­mızı daha yaşa­na­bilir hale getirmek için daha akıllı ve çevre dostu malze­me­leri araş­tı­rıyor ve yeni­likçi çözümler üretiyor. Hepi­mizin bildiği gibi, gelecek beklemez.

Yılların dene­yimi

Dina­mizm ve cesaret

Biz, insan­ların geze­ge­ni­miz­deki hayat­la­rını daha güvenli, daha temiz ve daha keyifli hale getirmek için yarının elektrik

dünya­sına yön verme hedefi doğrul­tu­sunda çalışan bir firmayız.

1955'te Oswald Hager (1926-2017), Hermann Hager

(1928-2014) ve baba­ları Peter Hager, Ensheim'da elektrik fabri­kası olan Hager oHG'yi kurdu. Bu, günü­müz­deki Hager Group'un temel­le­rini attı.

1959'da kardeşler, Hager'i Saarb­rücken ve Obernai'de iki stra­tejik konuma yerleş­tir­meye karar verdiler, yanla­rında

giri­şim­cilik yete­nek­le­rini, müşte­ri­le­rine bağlı­lık­la­rını ve vizyon­la­rını getir­diler. Bu temel ilkeler, Hager'in başa­rı­sının mihenk taşı haline gelerek bugüne kadar varlı­ğını sürdürdü.


İhti­ya­cınız olan çözüm­leri hak etti­ğiniz hizmetle sunu­yoruz!

Ofisler, oteller, villalar, çok katlı binalar için güve­nilir ve eksiksiz elektrik altyapı çözüm­leri burada! Esnek ve ölçek­le­ne­bilir Hager çözüm­leri, uçtan uca yöne­tilen hizmet­lerle proje­le­ri­nizin tüm altyapı ihti­yaç­la­rını karşılar.


Her ne arıyor­sanız,
doğru yerde­siniz

Birçok farklı iş koluna özel çözüm­lerle sizin için, sizinle.

Enerji dağı­tımı

Yüksek kalite, kullanım & kurulum kolay­lığı ve gele­cekte sistem geniş­let­meye elve­riş­lilik gibi birçok hedef doğrul­tu­sunda geliş­ti­rilmiş ürün ve çözüm yelpa­ze­sinden seçim yapın, bugün ve gelecek için.

Enerji yöne­timi

Müşte­ri­le­ri­nizin ener­jiyi verimli, etkili ve kolay bir şekilde yönet­me­le­rini sağla­yarak memnu­ni­yeti en üst düzeye çıkarın. Aynı zamanda ener­jiyi opti­mize ederek daha yeşil bir dünya için hare­kete geçin.

Kablo yöne­timi

Kablo yönetim eleman­ları ile müşte­ri­le­ri­nizin her yere enerji ilete­bil­me­sini sağlayın. Bina­larda kesin­tisiz enerji ve veri akışının temel­le­rini verimli ve şık bir şekilde atın.

Elekt­rikli araç şarj istasyonları

Hızla büyüyen bu sektör, keli­menin tam anla­mıyla sürdürülebilir bir deği­şime öncülük ediyor. Hem konut hem de ticari bina­larla uyumlu Hager şarj istasyonları, gele­ceğin enerji yöne­timi için şimdiden öncü bir çözüm haline geldi! Hemen witty ile tanışın.

Anahtar ve prizler

Anah­tarlar, prizler ve daha fazlası için nere­deyse sınırsız tasarım olanak­la­rının yanı sıra mükemmel teknik perfor­mans ve fonk­si­yonlar ile yaşam alan­la­rı­nızı güzel­leş­ti­ri­yoruz.

Otomasyon

Yaşam alan­la­rını en verimli şekilde değer­len­dir­me­nizi sağlayan otomasyon çözüm­le­rimiz, ileri tekno­lo­jiyi benzersiz tasa­rımla birleş­ti­rerek yüksek bir standart belir­liyor.

Manufaktur

Manufaktur ile sadece size özel ürünler tasar­lıyor, hayal bile edeme­ye­ce­ğiniz birbi­rinden yara­tıcı çözümler sunu­yoruz. Kristal dübel anah­tar­lardan monogram priz­lere kadar nere­deyse her şey mümkündür, yeter ki isteyin.


Referans projeler

Avrupa'daki en yeni ve çarpıcı proje­le­ri­mizle, Hager ile birlikte çalı­şarak mükemmel ortaklık ve kişiye özel çözümler bir araya gelince nasıl başa­rılı sonuçlar elde edile­bi­le­ce­ğini göste­ri­yoruz. Uzman­la­rı­mızla en karmaşık proje­lerde bile süreç boyunca yanı­nız­dayız.


Rakam­larla ilginç gerçekler

Dünya çapında yaklaşık 12.900 tutkulu çalışan. Sizin için, sizinle.

 

3000'in üzerinde aktif patent

Çözüm­le­rimiz > 100 ülkede mevcut

 

10 ülkede 22 üretim tesisi

 

2.8 milyar Euro ciro

 

Hager Energy – sürdürülebilir çözüm­lerin geliş­ti­ril­me­sine odak­lan­mıştır.



Hager Group'u keşfedin

Hakkımızda daha ayrın­tılı bilgi edinmek ister misiniz?

Hager Group hakkında; tarih­çemiz, konum­la­rımız ve marka­la­rımız hakkında daha fazla bilgi edinmek için global web site­mizi ziyaret edin.