Eğitim

İşinizi büyüt­meniz için çeşitli eğitim

seçe­nek­leri sunuyor ve gelişim 

yolcu­lu­ğunuz boyunca sizi destek­li­yoruz.

Learning

Sizi bilgi­len­di­ri­yoruz

Hedef­le­ri­nize başa­rıyla ulaş­ma­nıza ve proje­le­ri­nizi geliş­tir­me­nize yardımcı olacak kapsamlı eğitimler veri­yoruz. Proje­nizi büyü­te­bil­meniz ve bir adım ileriye taşı­manız için gelişim yolcu­lu­ğunuz boyunca yanı­nız­dayız. İşinizi kolay­laş­tırıp dile­di­ğiniz projeyi hayata geçir­me­nize yardımcı olacak semi­ner­le­ri­mize katılın.


Hager ile eğitim seçe­nek­le­ri­mizi keşfedin

Learning

Yüz yüze eğitim

Uzman­la­rı­mızla çözüm­le­ri­mizi 'uygu­la­malı' olarak yerinde dene­yim­lemek isteyen herkesi ofisi­miz­deki show­ro­omu­muza bekli­yoruz.

webminars

İstek üzerine eğitim

Eğitim uzman­la­rımız bulun­du­ğunuz bölgeye gelip size aydın­la­tıcı bilgiler vererek proje­le­ri­nizde başa­rılı sonuçlar elde etme­nize yardımcı olacak.

How to

Nasıl yapılır vide­oları

Uzman­la­rımız tara­fından sizin için sunulan ürün ve çözüm­le­ri­mizin kuru­lumu, devreye alın­ması, prog­ram­lan­ması ve opti­mi­zas­yo­nuyla ilgili eğitici vide­olar.


Çevri­miçi eğitim

Öğrenim süre­ci­nize destek olmak için eğitim­le­ri­mizi çevri­miçi hale getirdik. İster bildik­le­ri­nizi pekiş­tirmek ister yete­nek­le­ri­nizi geliş­tirmek için olsun, tercih etti­ğiniz konu­larda uzman­laşın!

training op maat

Dökümanlar

Ürün ve çözüm­le­ri­mizle ilgili ayrın­tılı bilgi almak için güncel katalog ve broşür­le­ri­mizi indirin.

Learning

Show­ro­omu­muzu
ziyaret edin

Ofisi­mizde bulunan show­ro­omu­muzda çözüm­le­ri­mizi uygu­la­malı olarak birebir ince­leyin ve uzman­larla kendiniz görüşün!

Ziyaret talep edin

Learning

support

Nasıl yardımcı olabi­liriz?

Çözüm­le­rimiz, deste­ğimiz ve ortak­lık­la­rı­mızla proje­le­ri­nizi nasıl geliş­ti­re­bi­le­ce­ğimiz hakkında daha fazla bilgi edinin.